Meld deg på arrangementet

Om arrangementet

Ekspedisjon Vinter er et perfekt kurs for deg som vil lære mer om tur i vinterfjellet over flere dager, samtidig som du får tett oppfølging og god veiledning fra staben. Kurset er en unik mulighet for å utfordre og teste egne grenser, samt oppleve hvordan klare seg ute i naturen om vinteren. 

På kurset lærer du ved å gjøre og erfare selv. Om dagen går vi etapper på ski, slår leir og lager mat på primus. Om kvelden kryper vi inn i soveposen og tilbringer nettene i telt. Du får gode tips til vinterfriluftslivet og lærer mer om proviant og mat på tur, reparasjon og vedlikehold av utstyr, leirbygging om vinteren, førstehjelp, samt orientering og trygg ferdsel i vinterfjellet. I løpet av turen blir det også tid til både lek og moro.

Ta kontakt med magnus@kmspeider.no hvis du har spørsmål om kurset eller påmelding. Ta kontakt med post@kmspeider.no hvis du har spørsmål om betaling.

Har du lyst til å være stab?

Ekspedisjon Vinter arrangeres av frivillige speidere over 17 år. Har du lyst til å være en del av staben eller prøve deg som kursleder? Se utlysning og søk om å være med som stab.

Toppbilde: Martin Grønfjell