Roverfemkamp er en actionfylt konkurranse, der hvert lag består av tre deltagere. De deltagende lagene får testet sine teoretiske og fysiske ferdigheter samt kreative egenskaper ved å bli med å konkurrere om vandretrofeet.

Selve arrangementet er ikke bare en konkurranse, det er også et rovertreff. De som vil kan bruke mer tid rundt bålet, være heiagjeng eller delta i kun noen av øvelsene i femkampen. Man kan delta på alle eller noen av grenene eller komme for å ha det sosialt, bruke mer tid rundt bålet eller heie fram lagene. For å konkurrere om førsteplassen, må laget delta i alle grenene.

Roverfemkamp er satt sammen av fem oppgaver. Den teoretiske oppgaven setter deltakernes kunnskaper på prøve innenfor natur og miljø, woodcraft og samtidsspørsmål som politikk, kultur, sport og nyheter. Den valgfrie oppgaven varierer fra år til år, men er alltid en praktisk oppgave om enten pionering, førstehjelp, samfunnsengasjement, friluftsliv eller ledelse. I den hemmelige oppgaven er det de praktiske og kreative evnene som testes. Orienteringsoppgaven er todelt og foregår både om natten og dagen. Hinderløypa byr på reinspikka action.

20.-22.september sparker vi i gang med en ny runde konkurranser og kanskje er det ditt lag sin tur til å stå på pallen. Kom å bli med for en uforglemmelig helg med kjente og ukjente venner på roverfemkamp.

For: Rovere (født i `03- t.o.m 25 år) 

Hva: konkurranse for rovere. Hinderløype, hemmelig oppgave, valgfri oppgave, orientering og teori. I tillegg er det mulig å være med som supporter på gjensynstreffet og treffe mange gamle venner, men også å møte nye!

Når: 20.-22. september 2018.

Hvor: Ørsta/Volda

 

Mer informasjon kommer!