Roverlandsleiren Skarru værra me å bade? er for rovere og roveraspiranter født i '03- t.o.m 25 år.

Roverlandsleir er det største nasjonale roverarrangementet i Norge. Det arrangeres annet hvert år på forskjellige steder i Norge. I år arrangeres det på Ulfsbakk i Larvik. Programmet blir fullspekket med mye moro, som rovertrekamp, haik, leirbål, volleyballturnering, bading og mye mye mer! På roverlandsleir sover du i tun med andre roverlag. Tunene blir fordelt av staben.

Deltakeravgift

Ved påmelding etter 1. april er prisen 2500. Siste frist er lørdag 1. juni.  Påmeldingen er bindende og betalingsfristen er den samme som påmeldingsfristen. Pengene betales til konto: 3000.16.88487, merket med navn og arrangement.

Medlemmer i andre speiderforbund betaler 2600,-

Deltagere som ikke er medlem i en speiderorganisasjon betaler 3000,- 

Deltakerfond

Økonomien skal ikke være til hinder for å delta på våre aktiviteter. Er du 26 år eller yngre kan du, din foresatte eller din leder sende søknad om å få dekket deltakeravgiften din på dette eller andre arrangementer gjennom deltakerfondet. Les mer og send inn søknad her.

Praktisk informasjon

Leiren åpner for innrykk lørdag 29. juni kl 15:00, og avreise er satt fra lørdag 6. juli kl 11:00.
Adresse: Ulfsbakveien 102, 3267 Larvik

Reise

  • Fra Gardermoen: Ta tog til Larvik og buss 208 til Veldrebekken eller buss 03 til Veldre. Veien fra busstoppet til leirplassen vil bli merket
  • Fra Torp:  Gratis shuttlebuss fra flyplassen til Torp togstasjon. Deretter tog til Larvik og Buss 208 til Veldrebekken eller 03 til Veldre.
  • Tog: Ta tok til Larvik og så buss 208 til Veldrebekken eller 03 til Veldre
  • Bil: Kjør til Ra Ungdomsskole (Ulfsbakveien 59 3267 Larvik)

Vi oppfordrer alle til å reise så miljøvennlig som mulig. Bruk denne miljøkalkulatoren for å se og regne på hvordan tog, buss, bil og fly påvirker miljøet vårt.

 

Deltagerbrev: https://rover.kmspeider.no/getfile.php/13140071-1560756929/Arrangementer/Deltagerbrev%201%20Roverlandsleir.pdf

Spørsmål og svar

Hva må vi ha med av utstyr?
Du og de du reiser sammen med må ta med personlig utstyr, telt og kokeutstyret dere trenger på leir.

Ingen fra roverlaget mitt kan bli med. Kan jeg komme likevel?
Så klart! Dersom du reiser alene på leir og har noen fra et annet roverlag du vil bo hos kan du skrive dette i feltet «spesielle opplysninger», hvis ikke finner vi noen du kan sove hos.
 
Jeg er ikke speider. Kan jeg bli med likevel?
Selvsagt! Om du ikke er medlem er du fortsatt hjertelig velkommen, men du må betale 500,- ekstra. Din pris blir da 3000,- om du er påmeldt etter 1. april . Om du er medlem i Norges Speiderforbund betaler du 2600,-

Hva gjør vi egentlig på roverleir?
Roverleir er som en «vanlig» sommerleir, bare enda morsommere! På årets roverlandsleir blir det vannleker i forskjellige varianter, capture the flag, utekino, allsang, trekamp, ballturneringer og selvsagt mye bading (om du ønsker det)

Jeg har spesielle behov som trenger tilrettelegging
Roverleir skal være for alle. Skriv det du trenger i feltet for spesielle behov i påmeldingsskjemaet. Dersom du ønsker å snakke med oss direkte kan du kontakte post@kmspeider.no

 

Politiattest

Alle som er stab på roverlandsleir må ha gyldig politiattest før leiren starter. Les mer om hvordan du søker her.

Toppbilde: Lars Røraas