I dag har vi studentspeiderlag i Oslo, Bergen, Trondheim og Tromsø, og alle lagene drives av erfarne speidere som også studerer i byene. Dette betyr at du er i gode hender, men likevel kan være helt uerfaren for å delta. 

Studentspeiderlagene har planleggingsmøte tidlig på våren og høsten hvor de selv bestemmer hvilke aktiviteter de vil ha på planen det kommende halvåret. Dette er aktiviteter som både omfavner friluftsliv, som hengekøyeturer og bålkvelder og inneaktiviteter som spillkvelder og filmkvelder. I tillegg til dette står dere fritt til finne andre aktiviteter i byen som dere måtte ønske, f.eks klatring, bare fantasien setter grenser. Når man er studentspeider får man også tilgang på speidernes ressurser og speiderhytter. Dette gjør det lettere å planlegge koslige hytteturer, kurs eller møter. 

Fordi dette er av studenter, for studenter kan alle være med, da aktivitetene er studentbudsjett-vennlig. Det er ikke noe krav på hvor mange møter dere må delta på, eller når på året dere velger å prøve dette tilbudet ut. Rundt våre leirbål er det plass til alle, uansett. 

Håper vi sees, speiderhilsen studentene. 

Her finner du link til eksisterende studentspeiderlag:

Bybanen studentspeiderlag i Bergen 

Gråkallbanen studentspeiderlag i Trondheim 

Svevebanen studentspeiderlag i Tromsø 

Ringen studentspeiderlag i Oslo

Vil du starte studentspeiderlag?

Alle nyoppstartede studentspeiderlag får markedsføringsmateriell, skjerf og merker. Lagene kan søke penger til aktiviteter og friluftskurs. Kontakt Rovernemnda på rover@kmspeider.no for en prat om hvordan vi kan organisere studentene på ditt studiested!