Årets roverball var i år plassert litt utenfor Stryn i Sogn og Fjordane.
Arrangementet åpnet fredag kveld med taco og bli kjent leker. Det var over 60 rovere, så det ble mange nye navn å lære seg og mye latter.

På lørdag startet vi dagen med flaggheis etterfulgt med frokost og swingkurs etterpå. Swingkurset var obligatorisk, så alle var med på å forberede seg til kveldens ball og dans.

Etter kurset var det fritid frem til ballet skulle starte. Da reiste noen til Loen Skylift 1011 moh. Der nøt de utsikten over fjellene i snødekkede Sogn og Fjordane. Mens noen andre rovere fant frem den litt yngre speideren i seg, og dro til barnas dag i bassenget i Stryn.

Så var det endelig klart for det store ballet. Alle roverne så fantastiske ut i finstasen, og vi gikk polonese inn i salen som var flott pyntet for anledningen. Vi fikk servert en nydelig tre retters middag og hørte kveldens velholdte taler.

Så var det tid for å vise det vi hadde lært på formiddagens swingkurs, ute på dansegulvet. Stemningen var på topp og alle koste seg. Senere ble det kåring av ballets konge og dronning, samt kveldens danseløve.

På søndag var det avslutning med gudstjeneste før roverne reiste hjem igjen.

Tusen takk til RUFS roverlag for et flott roverball!

 

Tekst: Ingvild Reitan