Rovernemndsleder:

Hannah Andersen
Hannah Andersen er 20 år fra Jessheim. Har vært speider i 14 år. Hun bor nå i Oslo og tar påbygg vgs.
Favorittfarge: blå og gul
Speideren gir jo masse minner, men leirlivet med kakao på kvelden er en favoritt. Det beste med nemnda er alt jeg lærer og alt jeg får bli med på. Møte nye mennesker og kunne påvirke til at roverne i Norge har det braaaa!
Funfact: Jeg kom ofte for seint inn i timen etter friminuttene på barneskolen, for jeg satt fast i et tre.

Nestleder:

Elias Borge-Ilseth
Elias Borge-Ilseth er 18 år, fra Fredrikstad, og går i 3. klasse på Greåker VGS.
Funfact: Jeg har en gitar på rommet! Jeg har aldri brukt den, men jeg har en gitar

Medlemmer:

Aksel Holmsen
Aksel Holmsen er 17 år og har vært speider hos Ullern KFUK-KFUM speidere i 10 år. Nå går han studiespesialiserende ved Ullern videregående skole i Oslo.
Beste speiderminne: Gruppas årlige snøhuletur til Finse er årets tøffeste og beste tur, men rolig leirliv med gode venner er også en vinner.
Funfact: Da jeg var liten gikk jeg i søvne, ut i hagen og la meg til å sove på gresset der.

Deborah Ognøy

Deborah Ognøy er 18 år og går på Vg3 Påbygg på Vardafjell Vgs.
Funfact: Eg er halvt sveitser og familien min der er en gammel adelsfamilie. Om eg flytter til Sveits har eg rett på en liten flekk med land.

Oddbjørn Rønnestad

Oddbjørn Rønnestad er 18 år og går VG 3 studiespesialiserende.
Funfact: Jeg har fått sydd sting i kroppen to ganger, begge i forskjellige ører

eronica Lona
Jeg heter Veronica og er 20 år. Jeg er fra Oslo og har vært speider i 10 år. Jeg er for tiden lærling som barne- og ungdomsarbeider.

Varamedlemer:

Fredrik Korsvik-Alnes

Fredrik Korsvik-Alnes er 18 år og går Automatiseringsfaget på Sykkylven VGS.
Funfact: Har blitt dratt ut på tur hele livet og er nå leder for roverlaget Fram i Blindheim KFUK-KFUM-speidere.

Malin Hammersland
Jeg har snart vært speider i åtte år, og i løpet av disse årene har jeg opplevd mye kjekt og møtt utrolig mange fine folk. Jeg er en livlig og engasjert jente som liker å være tilstede der det skjer. Du finner meg gjerne ute rundt et bål. Mitt største ønske at alle skal få like fine opplevelser som jeg har fått gjennom speideren.
Gleder meg til et år i nemda.